20 diciembre 2012

Mis mejores deseos para estas fiestas.


4 comentarios:

  1. hola Rosa me encanta tu blog, sobre todo el tema de los patrones ya que sin estos no me sale nada, bueno pues nada mas, lo dicho muchas gracias. de pemomi del blog elbauldepurpurina.wordpress.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchísimas gracias por tu comentario Pemomi. Y gracias por seguirme. Me alegro de que te ayuden mis patrones ahora que estás empezando. Un saludo y feliz 2013! Nos vemos por aquí!

      Eliminar
  2. Feliç 2013 tambe per tu, tinc bastants amigurumis fets, quan tingui temps possare les fotos al meu blog elbauldepurpurina.wordpress.com encara no el tinc gaire per la ma, pero poc a poc li agafare el " tranquillo " com puc fer per ser seguidora del teu bloc! gracies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pemomi, per fer-te seguidora del meu blog i de qualsevol altre, has de visualitzar el blog des d'un ordinador o clicar on posa Versió Web si l'obres des d'un telèfon mòbil. A la dreta de la pantalla hi ha una columna on posa Participar en este sitio. Has de clicar allà.
      Si també vols rebre els posts que publico al teu correu electrònic, pots suscriure't al newsletter deixant la teva adreça de correu (també a la columna de la dreta) .
      Moltes gràcies pel teu interés. Ens veiem per aquí!

      Eliminar